top of page
  • Writer's pictureNives

Iva & Dario | PhotoSession | Dubrovnik

Vjenčanje Ive i Daria održalo se u Dubrovniku, u crkvi Sv.Križa. Mladenci su za svoju slavljeničku večeru izabrali Hotel Sheraton gdje se slavilo do kasno u noć. Mnogi ljudi iz inozemstva prepoznali su Dubrovnik kao vrlo romantičnu destinaciju. Nisu redatelji "Igara prijestolja" uzalud snimali dio svojih scena u ovom posebnom gradu. Irski dramatičar George Bernard Shaw izjavio je: "Oni koji traže raj na zemlji morali bi doći i vidjeti Dubrovnik".

Izvanredno očuvani spomenici prirode, plavo i čisto more, fascinantne podzemne špilje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Slavne i impozantne zidine grada građene su za potrebe obrane ukupno 5 stoljeća. Toliko je atraktivnih lokacija u ovom renesansno-baroknom gradu da je gotovo nemoguće ne napraviti lijepe fotografije.


Iva i Dario žive u Dubrovniku i stoga su navikli na sve njegove ljepote i čari. Fotografiranje vjenčanja u Dubrovniku izazovno je jer gotovo nemoguće naći vrijeme kada na ulicama nema velikog broja ljudi. Domjenak je održan u Hotelu Berkeley, u kojem se ujedno i naša Iva pomno spremala za svoj veliki dan. U predivnoj vjenčanici plijenila je pažnju gracioznošću i elegancijom. Jedan pogled na ove fotke dovoljan je da i vi poželite odaslati svoje pozivnice za vjenčanje što je prije moguće i možda ga čak organizirati u Gradu udaljenom od vašeg grada


bottom of page