top of page
  • Writer's pictureNives

Neli & Deny | Vjenčanje Crkva Sv. Eufemije Rovinj | Agroturizam Paladnjaki Žminj

S Neli sam vrlo brzo i jednostavno dogovorila da ću biti fotograf na njezinom vjenčanju. Rekla je da su ona i Deny jednostavni i Da se na taj dan žele zabaviti bez kompliciranja. Ono što sam tad još čula, da će vjenčanje biti u Crkvi sv. Eufemije, a fešta u Paladnjakima - zvučalo je savršeno i "baš za mene".

No, ono što do samog vjenčanja nisam znala je da će sve i posvuda biti pažljivo dekorirano do detalja. Mirisi lavande, bosiljka, mente i ružmarina su bili svuda oko nas, a te prekrasne biljke nenametljivo uklopljene u ambijent kasnije su bile dar gostima. Kažu da žene fotografi na vjenčanju posebno uživaju u detaljima, a broj fotki dekoracija koje sam napravila tog dana zasigurno govori da sam jedna od njih :)

Bio je vrlo topao ljetni dan koji je prešao u ugodno toplu noć kada se nakon foto sessiona i emotivnog vjenčanja u prekrasnoj crkvi koja Rovinju daje prepoznatljivost proslava preselila u Paladnjake. Foto session smo imali u tri navrata i svaki put bi se samo nakratko odvojili od gostiju, ali uvijek u neposrednoj blizini mjesta proslave. Na taj način obzirom da je bilo zbilja jako toplo mladencima nije bilo naporno, a gosti zabavljeni muzikom i dobrom hranom nisu dobili vremena postati nestrpljivi čekajući da se mladenci vrate. Paladnjaki su idealno mjesto za one kojima je vjenčanje na otvorenom želja, ali ipak s mogućnošću da po potrebi presele u zatvoreno. Trenutno opet nestrpljivo očekujem da se uskoro vratim na tu prelijepu lokaciju.


Nešto je čarobno u svadbama gdje je nebo krov :)
0 comments

コメント


bottom of page